Härligt med ett eget spabad

Höstrusk och vintermörker har sedan urminnes tider haft en negativ inverkan på skandinavers humör och välbefinnande. Under vinterhalvåret går vi in i mörker och kyla och energi och effektivitet minskar i våra kroppar. Tack vare modern forskning vet vi att varma bad och aromatiska upplevelser kan förbättra vår prestationsförmåga och kreativitet. Spabad i Västerås erbjuder dig möjlighet till att höja din livskvalitet genom att installera välbefinnande direkt i ditt hem.

Värme

Inte nog med att det norra halvklotet ligger i ett mer eller mindre ständigt mörker under stora delar av året. Människor förväntas prestera i lika hög utsträckning som under ljusa tider och våra kroppar behöver därför hjälp utifrån för att orka med. Genom att ligga i varma bad några timmar i veckan tillgodoses en stor del av det behov vi har av värme: vår blodcirkulation blir helt enkelt bättre.

Välbefinnande

Aromatiska dofter triggar vårt doftsinne, varierade texturer i vatten, bubbelbad och lena oljor triggar vårt känslosinne. Genom att stimulera alla fem sinnena blir vi medvetet närvarande och kopplar bort omvärldens oro och vardagens stress i det varma, väldoftande spabadet. Redan under antiken var varma bad en källa till återhämtning och gav förhöjd livskvalitet för dåtidens människor. Att ta hand om sig själv är inte en lyx; det är en nödvändighet.