Inred med dina käraste föremål

Har du också en massa vackra saker undanstoppade i garaget eller klädkammaren? Kanske ligger din gamla bebisjacka nedpackad i lådan som du fick från dina föräldrar när du flyttade hemifrån. Och hur har du det i köket? Ligger alla dina fina och dyra köksredskap inne i lådor och skåp? Det är lätt att glömma bort att även bruksföremål, sådant du har använt eller använder då och då, kan utgöra häftiga inredningsdetaljer. Självklart har tavlor också en plats på hemmets väggar och kan bli ännu snyggare i kombination med andra mer udda föremål.

Vackra föremål på väggen

Självklart ser man ofta vackert porslin och fina glas i vitrinskåp, men det finns så mycket mer man kan inreda med, och som verkligen ger ett personligt intryck. I köket kan du till exempel göra en vägg mycket mer intressant genom att faktiskt förvara vackra grytor och pannor på väggarna. De allra flesta har handtag som man kan hänga på krokar. De blir dessutom lättillgängliga på det viset, och du får plats till annat i lådorna och skåpen.

Häng upp dina väskor

Om du har vackra väskor, kanske sådana du ärvt, kan du hänga upp även dem på väggen i vardagsrummet. Även om väskor traditionellt hör hemma i hallen finns det ingen anledning att gömma undan dem där. Du kan till exempel hänga de finaste på rad ovanför varandra längs med en dörrkarm. Och du kan självklart byta ut dem mest hela tiden, och så är det bara att ta med dig den som passar för kvällen när du ska på fest! Du kan också hänga små galgar på krokarna, så att du kan visa upp dina gamla barnkläder i stället. Kanske har du en härligt färgglad liten jacka från 70-talet?

Det finns också många olika slags hyllor i olika storlekar som du kan använda för att pryda ditt hem med dina käraste föremål. Tänk bara på att använda rätt typer av skruvar och verktyg så att inte de ömtåliga föremålen faller i golvet och går sönder.